Ingeniørrådgivning

Med speciale i højhusbyggeri

Med NemStatiks ekspertise og programmer får I hurtigt beregnet og vurderet optimale løsningsmuligheder for de bærende og stabiliserende elementer i jeres komplekse byggeri. Vi står klar til at hjælpe jer. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov.

Vi tilbyder:

Projektkontrol
Har I behov for at få kontrolleret jeres projekt af en certificeret statiker?
Direktør Kaj Jensen er certificeret statiker til de største bygningskategorier
KK2, KK3, KK4 og tredjepartskontrol.

Projektoptimering
I kan få en gennemarbejdet vurdering af de mest optimale løsningsmuligheder for de bærende konstruktioner ved hjælp af beregninger fra NemStatiks programmer. Det kan mindske risikoen for fejl senere i projekteringsprocessen og dermed spare jer for tid og penge.

Vi gennemgår meget gerne jeres projekt med henblik på at optimere på materialeforbruget og forenkle løsningerne i forhold til udførelse. Med vores erfaring ser vi på om projektet kan udføres på en enklere måde, som skaber mere værdi uden at gå på kompromis med krav og funktionalitet.

Konstruktionsforslag
Vi står klar til at udarbejde et konstruktionsforslag til jer ud fra jeres ønsker og er gerne behjælpelige med forslag til hvordan kompleks lastoverførsel kan udformes i et let og enkelt design.

Statiske beregninger
Ønsker I at lave statiske beregninger på en hurtig og sikker måde? NemStatik hjælper jer med at komme igang. Med Nemstatiks programmer kan I gennemregne og udarbejde professionel statisk dokumentation i henhold til gældende normer.

Kontakt os for rådgivning